« »Pallets, een verborgen kostenpost.

Gepubliceerd op 11-05-2019

In Europa circuleren meer dan een miljard pallets. Logisch dat dit een enorme kostenpost is voor de eigenaren van die pallets. Toegegeven, als je al die ladingen met de hand zou moeten overladen, dan zou je nog meer tijd en geld kwijt zijn. Toch vormen pallets zo'n 10% van de logistieke kosten.

Zonder pallets geen efficiënte opslag en transport. Pallets beschermen uw kostbare goederen, worden zelfs gebruikt als verkoop eenheid.

Per jaar worden er in Europa meer dan 400 miljoen pallets in omloop gebracht. Dit komt neer op een investering van meer dan twee miljard euro. Evenzovele oude pallets worden jaarlijks vernietigd of verdwijnen ergens in een open haard of op een andere manier.

Kortom er verdwijnen jaarlijks voor tientallen miljoenen euro's aan pallets. Daarvoor betaalt u als gebruiker de rekening.

U kunt een aanzienlijke kostenbesparing realiseren door het gebruik van pallets te optimaliseren. Uw winst wordt vergroot als u zich deskundig laat adviseren door een onafhankelijk en deskundige projectmanager met kennis van zaken.

pallets-01551188787.jpg