Alles op rolletjes

 


Autolease is een grote kostenpost. Gezien de grootte van het wagenpark doet iemand het "er even bij". Waardoor deze kostenpost niet altijd even efficiënt en/of effectief wordt beheerd.
Dit kan gemakkelijk anders door uw wagenpark onder te brengen in een vloot van meer dan 3.000 auto's.

Voordelen voor u:

  • Uw organisatie wordt ontlast.
  • U heeft heldere, duidelijke contractvoorwaarden. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. Betere voorwaarden dan dat u nu hebt.
  • U kunt kiezen uit meerdere leasemaatschappijen, vaak ook uw huidige leasemaatschappij.
  • U bent goedkoper uit
  • Daarnaast ontvangt u jaarlijks een bonus, afhankelijk van het
    schadeverloop van het totale wagenpark.

 

U hebt niets te verliezen, neem de proef op de som!

 

SUCCESVOL BEDRIJF

Bob is directeur/eigenaar van een succesvol handelsbedrijf. Reed altijd in een eigen auto naar de klanten. Doordat de zaak snelgroeiend is nemen niet alleen de voorraden, maar ook de debiteuren toe. M.a.w. de winst is niet aan de bankrekening te zien.

Toen de auto aan vervanging toe was besloot Bob te gaan leasen. Gelukkig waren we er op tijd bij. Niet dat Bob onze hulp nodig had, integendeel! Hoe meer schakels er tussen, hoe duurder, zo was Bob's gedachte. Zit wat in.

OFFERTE

Wij vroegen hem dus om een kopie van de offerte. We willen het wel over dezelfde auto hebben, qua uitvoering, kleur, motor en het aantal af te leggen kilometers per jaar etc.

RESULTAAT

Door zich aan te sluiten bij een collectief van meer dan 3.000 auto's kan Bob zijn nieuwe BMW X5 nu € 282,-- per maand voordeliger leasen, met als klap op de vuurpijl, ook nog eens tegen gunstiger voorwaarden.

Soms moet je eens wat aan anderen durven overlaten.  

 

Als ondernemer eenvoudig besparen op de leaseauto

Hoe kunt u als ondernemer het beste besparen op de leaseauto, het wagenpark van een onderneming kan een behoorlijke kostenpost zijn die niet altijd even efficiënt wordt beheerd. Waar we flink willen besparen op allerlei andere zaken waarmee een onderneming te maken heeft, schiet het effectief besparen op de leaseauto er nog wel eens bij in.

Als organisatie of ondernemer wilt u natuurlijk niets liever dan uw bedrijf laten groeien. We willen op een efficiënte manier zo winstgevend mogelijk zijn zodat niets de groei van het bedrijf in de weg staat. Toch wordt besparen op de leaseauto daarbij nog wel eens over het hoofd gezien. Doordat het wagenpark vaak door een personeelslid wordt beheerd die deze taak als bijrol ziet, worden eenvoudige besparingen vaak niet meegenomen in eindbeslissingen.

Op deze manier worden er keer op keer weer te dure lease auto's aangeschaft die de winst van uw onderneming flink drukken. Daarnaast kunnen verassingen achteraf ook nog voor behoorlijk wat problemen zorgen als de voorwaarden in het leasecontract niet aansluiten bij de wensen van uw onderneming.

Wat als uw medewerker vertrekt of als het leasecontract voortijdig moet worden beëindigd, besparen op de leaseauto lijkt op deze manier een moeilijke klus. Adviesburo van der Meulen Bosma BV kan uw onderneming niet alleen voorzien van een goed advies, maar weet ook exact hoe u als ondernemer kunt besparen op de leaseauto.

Besparen op de leaseauto met Adviesburo van der Meulen Bosma BV

Om flink te kunnen besparen en de winst van uw organisatie te kunnen vergroten is het goed om te beginnen met het analyseren van de kosten die het wagenpark van uw onderneming met zich meebrengt.

Adviesburo van der Meulen Bosma BV helpt u daar graag bij. Want, besparen op de leaseauto kan een stuk eenvoudiger als u de leaseauto’s van uw organisatie kan onderbrengen in een vloot van meer dan 3.000 auto’s. Hierdoor hebben u en uw werknemers wel de mogelijkheid om over de gewenste leaseauto te kunnen beschikken, terwijl u als werkgever aanzienlijk bespaart op de kosten.

Op deze manier wordt uw organisatie ontlast en bent u stukken voordeliger uit. Daarnaast brengt besparen op de leaseauto nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u beschikken over transparante en duidelijke contractvoorwaarden en wordt u niet geconfronteerd met vervelende verrassingen achteraf. Natuurlijk kunt u bij Adviesburo van der Meulen Bosma BV kiezen uit verschillende leasemaatschappijen, waaronder vaak ook uw huidige leasemaatschappij tot de mogelijkheden behoort.

Besparen op de leaseauto door het wagenpark onder te brengen in een vloot heeft nog meer voordelen voor uw onderneming. Zo kunt u jaarlijks profiteren van een bonus naargelang het schadeverloop van het totale wagenpark. Wilt u als ondernemer besparen op de leaseauto, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.